wWw.Desene.3xForum.Ro
Forum Creat De [M-79] SHUKR BOY
Lista Forumurilor Pe Tematici
wWw.Desene.3xForum.Ro | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WWW.DESENE.3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21 pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
wWw.Desene.3xForum.Ro / Discutii / Hai să readucem desenele vechi pe TV  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lăsați-mi desenele
Membru

Din: Blocat în nostalgia trecutului
Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 69
Salutare, e clar că Shukr și ThePhenom și restul eroilor nu au salvat toate desenele . Sunt multe desene animate care nu au fost înregistrate sau au fost înregistrate câteva episoade .
De unde putem să le luăm ? Simplu, de la televizor . Dar trebuie să se redifuzeze pentru asta .

Cel puțin CN văd că are tendința ca din când în când să tot reifuzeze desene vechi, anu trecut a redifuzat The looney tunes show, Scooby Doo și echipa misterelor, chiar acum mă uit la Să înceapă aventura la televizor pe CN .

Televiziunile au TOATE desenele animate vechi dublate care s-au difuzat vreodată la ei pe canal, când un desen nu se mai difuzează el nu e șters, e păstrat undeva .


Posturile de desene animate zic că nu mai difuzează serialele vechi că na, trebuie să le facă loc prostiilor de azi făcute pe bandă rulantă cu peste 1000 de episoade fiecare făcute de oameni retarzi și fără imaginație, unoeri fumați grav, ( Unchiul Bunic ) cu scenarii de 2 lei .

Dar situația se poate schimba, pun pariu pe ce vreți voi că orice post de desene animate Cartoon Network, Minimax, Disney Channel ar redifuza desenele vechi dacă ar primii sute ca nu sper la mii de mesaje pe rețelele sociale în care oamenii să le ceară să redifuzeze desenele vechi .

Până și Disney redifuzează și a redifuzat anu trecut seriale animate vechi, cum ar fi Ciudățeni, Phineas și Ferb, Legile lui Milo Murphy...

Warner TV redifuzează în weekend Vaca și Puiu, Laboratorul lui Dexter, Sumbrele aventuri ale lui Billy și Mandy, Jhony Bravo .

Trebuie doar ca fiecare să mergem pe pagina de facebook oficială a acestor posturi și să cerem redifuzarea desenelor vechi care nu există pe internet dublate. Adică nu are rost să cerem Ed, Edd și Edy sau Gemenii Cramp că astea sunt deja înregistrate de Shukr, dar putem să cerem redifuzarea desenelor care NU au fost salvate precum

- Secretele familiei Sâmbătă ( CN )
- Șoimii furtunii ( CN )
- Tinerii Justițiari ( CN (
- Generator Rex ( CN ) și tot așa .


Și pe Minimax, oe minimax putem cere orice desen din 2006 - 2012 că nu există aproape nimic salvat pe internet


_______________________________________
Pentru ei e piraterie, pentru noi copilărie

pus acum 2 ani
   
D4nte
Membru

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 46
Salut,stii ca ceea ce vrei tu sa faci este imposibil nu ?
Posturile mentionate mai sus de tine si anume CN,Minimax si Disney nu vor difuza la cererea nimanui desenele clasice chiar daca noi vrem acest lucru din mai multe motive :
1. Nu obtin destul de mult profit din difuzarea acestora;
2. Nu se vor risca sa piarda rating;
3. Acum multi prefera serviciile de streaming unde te poti uita la ce vrei cand vrei,fara griji ca vei pierde un anumit episod din desenul sau serialul tau preferat cum este in cazul programelor TV;
4. Din cate vad eu copiii din generatia actuala sunt tratati ca niste retarzi de posturile dedicate animatiilor(CN,Minimax,Disney),la ce aberatii de desene(daca le mai poti numi desene,desigur) difuzeaza;Mai sunt si exceptii dar foarte rar,din pacate.
5.Cat timp desenele actuale aduc profit , de ce ar face o schimbare ?Pentru ei cifrele de audienta vorbesc,nu si calitatea;
6. In Romania chiar daca am vrea ca desenele clasice sa fie difuzate din nou,nu s-ar putea acest lucru deoarece nu noi detinem posturile respective,chiar daca le avem in arhiva nu se poate face nimic cat timp nu avem drepturi de a le mai difuza.Acest lucru depinde strict de detinatorii posturilor din afara,daca ei in America difuzeaza la TV sa spunem de exemplu Adventure Time o zi intreaga,si noi trebuie sa difuzam tot acelasi lucru.Nu putem sa difuzam altceva,pentru ca noi nu detinem postul/posturile respective;
7. Ca acest lucru sa fie realizabil ar trebui ca cei din afara sa difuzeze si acestia desene clasice,ca apoi sa le preluam si noi in programul actual TV;

   Dupa mine mai degraba ar face o platforma de streaming unde sa fie adunate toate desenele clasice,dar nici acest lucru nu este realizabil din mai multe motive care nu le voi mai enumera ca deja m-am lungit prea mult.


In concluzie sa nu ai prea mari asteptari ca acest lucru sa se intample vreodata.


_______________________________________
Oldies but Goldies!

pus acum 2 ani
   
Lăsați-mi desenele
Membru

Din: Blocat în nostalgia trecutului
Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 69
Dacă mâine vor fi 400 de mesaje la postările celor de la CN și Minimax pe facebook de la oameni diferiți care cer redifuzarea unor desene vechi pariu că așa ca prin magie o să se redifuzeze ?

_______________________________________
Pentru ei e piraterie, pentru noi copilărie

pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la