wWw.Desene.3xForum.Ro
Forum Creat De [M-79] SHUKR BOY
Lista Forumurilor Pe Tematici
wWw.Desene.3xForum.Ro | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WWW.DESENE.3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil sweet_barbie
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
24 - 46 ani
wWw.Desene.3xForum.Ro / Ce Mai E Nou Pe Forum / De ce Viacom e de .  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ThePhenom009
Membru

Din: Rm.Valcea
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 241
Probabil ati auzit de Viacom, conglomeratul media care detine casa de film Paramount Pictures, studiourile DreamWorks si MTV Networks si studiourile nickelodeon ... si probabil știti și de scandalul Viacom Vs Youtube, īn care cei de la viacom le cerea celor de la youtube 1 bilion de dolari pentru că i-a lăsat pe useri să īncarce seriale detinute de ei, cum ar fi Dora exploratoarea, spongebob ect.



Ei bine cānd youtube a implementat content id (un sistem care detine o AMRENTA a continutului producatorului si īl lasă pe el să aleagă ce să se īntāmple cand un utilizator incarcă o copie a acelei productii, el poate să aleagă ca aceea copie să fie lasată pe youtube, dar banii din anunturi sa mearga la el, s-au poate sa aleaga sa fie blocată īn unele țări s-au la nivel mondial, adica cand un utilizator incarca o copie alea acelei productii ea va fi blocata automat de acest sistem in toate tarile) părea că s-a ajuns la o īnțelegere după ce s-a lansat acest sistem.

Am īntāmpinat și eu o problemă de genul, am creat un canal Huntik pe youtube, conținutul era identificat iar banii din anunțuri mergeau la Rainbow srl (detinut de vicom) totuși mi-au fost șterse 6 episoade, raportate de Viacom,
canalul a suferit 2 strike-uri, timpul a trecut și ele au expirat īn prezent canalul nu are nici o problema.
Totuși e ciudat cum au raportat niște episoade din care tot ei făceau bani.




_______________________________________
Thanks for the memories

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la