wWw.Desene.3xForum.Ro
Forum Creat De [M-79] SHUKR BOY
Lista Forumurilor Pe Tematici
wWw.Desene.3xForum.Ro | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WWW.DESENE.3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Yuby Mona
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
wWw.Desene.3xForum.Ro / Discutii (Doar Anime-uri) / Diferentele intre Animeurile CUT si UNCUT  
Autor
Mesaj Pagini: 1
現象OO7
Membru

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 15
Bun, animeurile AMERICANIZATE ca sa le zicem asa, sunt anumite companii care sunt responsabile cu producerea versiunii englezesti la un anime, ca de exemplu Compania 4Kids Entertainment, care se ocupa de versiunea americana la yu-gi-oh.

1) De regula limbajul personajelor sunt adaptate la o versiune pentru copiii.

- Limbajul e adaptat pentru copii:
Un mic exemplu din Yugioh
Versiunea originala - Tea si cu Tristan se urca clandestini pe un vapor in miljocul oceanului, Tea spune ca vrea sa faca pipi, Tristan ii zice sa faca printre barele alea de la vapor, ea ii zice ,,IDIOTULE EU NU SUNT BAIAT,,


Versiunea americanta - Tea si cu Tristan se urca clandestini pe un vapor in miljocul oceanului, Tea spune ca ii este frig, iar Tristan ii spune sa se uite pe cer ca mai e un pic si vine soarele, ea zice ,,IDIOTULE TERMINA CU GLUMELE,,


2) Se cenzureaza armele de toate felurile, anumite simboluri cum ar fi hexograma sau steaua lui david, se cenzureaza sangele, se taie anumite scene de violenta sau conotatie sexuala.



3) Openingurile si Endingurile sunt inlocuite cu o versiune americana, instrumentalurile si Themele personajelor inlocuite cu unele facute de americani.

Voi da un exemplu cu Regele shaman, voi alege episodul 55 in care apare Hao in spatele feceoarei de fier Jane, ascultati instrumentalul original sa vedeti ce misto suna
ORIGINAL - La minutul 16:38





Versiunea Americana - La minutul 19:01 (L-au scos)

Code:

https://openload.co/embed/qMtGNZWaN_Y/Regele_Shaman_Episodul_55_-_Capcana_Pentru_Yoh.mkv.mp4



_______________________________________
Chicchee na!

pus acum 7 ani
   
bing021
Membru

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 119
Eu cred ca doresc sa aduca limita de varsta la animeuri de la adolescenti la copii din acest motiv cred ca au adaptat aceasta metoda,care din punctul meu de vedere nu este buna de nimic,mai bine pui limita de varsta decat sa strici un anime.

Legat de cenzurarea armelor/sangelui/steaua lui david mi se pare o mare prostie,adica un copil nu o sa vada niciodata o arma/steaua lui david adica este ceva interzius .Sau daca se taie si ii curge sangele presupun ca o sa vina un adult la el si ii acopera ochii ,ca sa nu vada NU?
Legat de cenzura conotatilor sexuale pentru mine este cu dute/vino.Adica daca este un anime recomandat pentru copii(nu imi vine in cap nici un anime) si exista o faza eu zic ca ar fii ok sa o scoata sau sa o cenzure cum trebuie! DAR daca este un anime recomandat adolescentilor/adultilor nu vad rostul sa mai cenzureze deoarece acel anime a fost recomandat adultilor iar acele compani vor sa transforme anime-ul respectiv intr-un anime pentru copii.

Eu nu inteleg un lucru,daca exista compani care recreaza 1 anime cu aceasi poveste de ce nu fac ei un anime de la 0 si s-ar rezolva problemele .

Am ascultat si Openingurile/Endingurile in varianta originala/americana si mi se pare mai faina varianta Originala .


pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la