wWw.Desene.3xForum.Ro
Forum Creat De [M-79] SHUKR BOY
Lista Forumurilor Pe Tematici
wWw.Desene.3xForum.Ro | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WWW.DESENE.3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 24 ani
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
wWw.Desene.3xForum.Ro / Ce Mai E Nou Pe Forum / Old Vs New...  
Autor
Mesaj Pagini: 1
D4nte
Membru

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 46
Am deschis acest topic pentru a va intreba daca preferati desenele vechi sau  cele noi.Si de preferat as vrea sa va motivati raspunsul si sa spuneti care a fost episodul sau episoadele voastre preferate.
   "Oldies but goldies".Sa va spun si de ce!Cand eram noi copii stateam lipiti de ecranul televizorului sa nu pierdem nici-un episod din serialele noastre preferate,stateam chiar si la reclame ).Acum nu gasesti nici-un desen care sa te captiveze.Sa luam de exemplu: UNCLE GRANDPA  Vs JOHNNY BRAVO.Mie sincer mi-e greata cand vad Uncle Grandpa,este o atrocitate de desen,si macar daca ar fi cat de cat amuzant dar m-am uitat cateva minute dintr-un episod dar nu m-a amuzat deloc.Mai ales cand auzi ca Uncle Grandpa este unchiul si bunicul tuturor copiilor din lume.Eu nu stiu cum de creatorii si scenaristii desenului s-au gandit la asa o tampenie.
  Johnny Bravo chiar a fost un desen foarte bun.Avea tipul ala de umor slapstick pe care toti il iubim si te facea sa te uiti la fiecare episod.Nu cred ca este vre-un episod la care sa nu fi ras.Mi-au placut toate episoadele,dar cel mai mult mi-a placut episodul "The Clueless Kid"(Copilul naiv).
   Va astept si voua parerile si sper ca nu m-am lungit prea mult....


_______________________________________
Oldies but Goldies!

pus acum 7 ani
   
bing021
Membru

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 119
Povestea desenelor vechi combinata cu tehnologia de astazi

pus acum 7 ani
   
D4nte
Membru

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 46
Aici ai dreptate,stiu ca tehnologia a evoluat si evolueaza de la o zi la alta, in plus e mai ieftin procedeul care se foloseste la desenele actuale si desigur mai simplu,fata de procedeul clasic,in plus mai depinde si de bugetul pe care-l aloca producatorii serialului respectiv.Dar oricum trebuie sa recunoastem ca unele animatii din ziua de azi sunt de tot rahatul se observa diferenta fata de cele clasice in care se punea mai mult suflet,sau poate doar asa mi se pare mie. Oricum asta este strict opinia mea.
              Sa nu ma intelegi gresit nu am spus ca toate desenele din ziua de astazi sunt nasoale,la unele chiar ma uit si eu dar la altele schimb imediat canalul numai cand vad intro-ul.


_______________________________________
Oldies but Goldies!

pus acum 7 ani
   
Th€ ph€0m™
Membru

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 33
bing021 Un raspuns genial
D4nte Eu am preferat intotdeauna CLASICUL si un exemplu bun aici ar fi X-men Tas, The Animated Series din punctul meu de vedere povestea e mult peste versiunile care sau facut dupa aceasta serie (X-men Evolutie, Wolvorine si xmen ect), dar Wolvorine si Xmen e mult peste ca si grafica... oricum, am vazut ca
se REMASTEIZEAZA in HD si animatiile vechi(ben 10, tinerii titani, confruntarea xiaolin) am facut comparatia pe doua monitoare la ben 10 cel de rezolutie 720x480 si cel de 1920x1080... cel de 1920x1080
are o calitate video superba saturatia mult mai mare, liniile mult mai subtiri dar accentuate...
Eu asta as prefera un clasic din 2000 s-au chiar mai vechi remasterizat in HD


pus acum 7 ani
   
D4nte
Membru

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 46
Aici sunt de acord cu tine,si eu la fel ca tine prefer un serial vechi sau un film remasterizat HD.Ma bucur ca si tu esti adeptul animatiilor clasice .Intradevar X Men Tas este cu mult peste celelalte versiuni ale serialului dar  mie mi-au placut toate seriile chiar daca nu au fost la nivelul TAS-ului.

_______________________________________
Oldies but Goldies!

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la